Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.07.2017. 13:48

CUBOT 

CUBOT brand sve popularniji u Hrvatskoj

Kupci se odlučuju za telefone kineskog branda zbog povoljnog omjera cijene i kvalitete.

CUBOT brand sve popularniji u Hrvatskoj

Kineski brand CUBOT telefona sve je popularniji u svijetu i Hrvatskoj, a distribucija proizvoda razvijena je u Europi (Španjolska, Njemačka, Francuska, Poljska, Hrvatska, Slovenija…), Južnoj Americi, Saudijskoj Arabiji, Rusiji…

Solidne performanse i povoljna cijena proizvoda jedna su od glavnih prednosti tvrtke koja se razvija iz nacionalnog branda u međunarodno renomiranog proizvođača.

Uvoznik i distributer CUBOT uređaja za Adriatic regiju je hrvatska tvrtka SE-MARK koja nudi servisnu podršku uz pomoć partnera MMM Agramservis gotovo u svim zemljama Adriatic regije.

U usporedbi s konkurentskim brandovima, cijene CUBOT uređaja su u prosjeku niže za 25%.

Među uređajima u ponudi nalaze se:

Cubot R9, novi model u 3 različite boje prilagođene mladima koji Dolazi  s najnovijim Androidom 7.0 Nougat. Uređaj raspolaže s tehnologijom za logiranje pomoću otiska prsta i 2 GB RAM memorije. Odlikuje se Ultra slim kućištem od 7.85mm u koje je stala baterija od 2600mAh.

Cubot R9

Manito,  4G LTE uređaj s 3Gb RAM memorije je cjenovno najpovoljniji 4G LTE uređaj na tržištu. Svojim dizajnom i ekranom dijagonale 5“ odlično se drži u ruci. Moguće je proširiti memoriju s microSD karticom do 256 GB.

Magic, 4G LTE uređaj ima posebnost u tome što donosi 3D zakrivljeni ekran što u praksi znači da je ekran zakrivljen na svih 8 strana. Osim dovoljne radne memorije od 3 GB, odlikuje se i dvostrukom zadnjom kamerom od 13 + 2 MP i prednjom kamerom od 8MP.

Tu je i Dinosaur, 4G LTE uređaj s 5,5“ ekranom, 3 GB RAM memorije i opcijom povećanja memorije za pohranu do 256 GB te baterijom od 4150mAh.

Cheetah 2 je top model koji upotpunjuje paletu proizvoda, a njegove karakteristike će zadovoljiti svakog zahtjevnog poslovnog korisnika kao i populaciju gamera kome je bitna visoka rezolucija na 5,5“ ekranu.

Cubot S1

Osim pametnih telefona CUBOT u ponudio ima i Cubot S1 pametnu narukvicu koja je svojim dizajnom i mogućnostima u potpunosti prilagođena sportašima i rekreativcima kao i poslovnim ljudima koji od pametne narukvice traže više od čiste funkcionalnosti.

PROMO ČLANAK

Vezani sadržaji
Ključne riječi Cubot Cubot S1 Cubot R9 Cubot Manito
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam