Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.07.2017. 10:22

Note 8 

Je li Samsung tweetao sliku Galaxy Note 8 uređaja

Mada je post na Twitteru usmjeren ka promociji Exynos 8895 procesora, na slici bi mogao biti i Note 8.

Je li Samsung tweetao sliku Galaxy Note 8 uređaja

Je li Samsung na Twitteru postao sliku Galaxy Note 8 uređaja koji bi trebao vratiti povjerenje korisnika u high-end phablete ovog velikog proizvođača, pitaju se svi koji su vidjeli sliku gore.

Nakon što se poskliznuo s Galaxy Note 7 uređajem zbog dobro nam poznatih problema sa zapaljivim baterijama, Samsung je odmah dao izjavu kako ne odustaje od Note serije, pa svi znamo da će Note 8 biti predstavljen vrlo skoro, no do sada nismo imali prilike vidjeti nikakve konkretne materijale osim onih iz glasina i "procurjelih" slika.

U ovoj render slici Samsung je glavni naglasak dao na Exynos 8895 processor, za koji se očekuje da će između ostaloga pogoniti i Note 8, a uređaj na koji je postavljen neodoljivo nas vuče upravo na njega.

U dosadašnjim glasinama najčešće se spominje da će Note 8 biti nešto kao veliki Galaxy S8, sa zaslonom od 6,3 inča, dok će mu baterija imati 3.300 mAh, a logično je da će posjedovati i novu S Pen olovku.

Pored toga trebao bi posjedovati dual kamere, a senzor otiska prsta neće biti ugrađen u zaslon kao što se prije pričalo, već će se navodno nalaziti sa stražnje strane.

Što se dolaska na tržište tiče, postoje glasine u kojima se govori da će ga Samsung lansirati u drugoj polovici rujna, a najnovije informacije spominju konkretan datum 23. kolovoza jer Samsung time navodno želi izbaciti svoj uređaj prije nego što Apple u rujnu lansira nove iPhoneove.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam