Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.06.2011. 10:52

Microsoft 

Microsoftov mega paket zakrpa

Poveći paket zakrpi koje će vam biti instalirane ovih dana, još jednom pokazuju kolika je velika propusnost Windows OS-a. Ako koristite Linux, slobodno se zlobno cerite.

Microsoftov mega paket zakrpa

Microsoft je za ovaj mjesec pripremio poveliki paket zakrpa za Windowse i svoje druge programe, koji će objaviti ovih dana. Ovoga puta radi se o 16 zakrpa koje će pokrpati ukupno 34 problematične točke. Od 16 zakrpa devet ih je procijenjeno kao kritične, dok ih sedam ima oznaku kao vrlo važne. Slabe točke koje će biti pokrpane ovim paketom mogu dovesti do daljinskog izvršavanja koda, DDoS napada, krađe osobnih informacija i povećanja privilegija.

 paket zakrpa poštedjet će vas krađe osobnih podataka 

Ovi napadi mogu biti usmjereni na Windows operativne sustave od inačice Windows XP do Windows 7, ali i ugroziti Office pakete, Internet Epxlorer, .NET, SQL, Visual Studio i mnoge druge microsoftove programe i aplikacije.
 
Uglavnom, kada ovih dana Microsoftu dozvolite update Windowsa (ako vam nije podešeno da se odvija automatski), budite spremni na poduže čekanje dok vam virtualna šnajderica ne zakrpa sve rupe na "odjeći s greškom".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam