Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.02.2018. 10:55

MWC 2018 

Land Rover predstavlja svoj Android telefon

Novi telefon je otporan na udarce, prašinu i vodu te dolazi sa zanimljivom opremom.

Land Rover predstavlja svoj Android telefon

Land Rover i Bullit Grup najavili su "rugged" Android telefon Land Rover Explore Outdoor Phone, koji je posebno dizajniran za ljubitelje ekstremnih sportova i avanturiste.

Za razliku od nekih drugih telefona koji nose ime proizvođača automobila, ovaj uređaj nećete dobiti samo ako kupite neki Land Roverov džip, već će si ga moći priuštiti svatko tko je za njega spreman izdvojiti 649 eura (4820 kn).

Uređaj s 5-inčnim HD zaslonom pogoni Deca-Core MTK Helio X27 64-bitni čipset koji radi na 2,6 GHz uz pomoć 4 GB RAM-a. Za pohranu ćete dobiti ugrađenih 64 GB, no moći ćete ju proširiti karticama do 256 GB. Nadalje,  tu su 16 MP stražnja i 8 MP prednja kamera s 4x digitalnim zumom, a energiju mu pruža pogolema baterija od 4.000 mAh.

Telefon omogućuje spajanje zanimljivih dodataka u obliku zaštitnih kućišta u kojima se nalaze dodatni baterijski paketi i GPS sustavi velike preciznosti, a uz njega ćete dobiti ponajbolje off-road topografske karte ViewRangera s tehnologijom proširene stvarnosti.

Uređaj pogoni Android 7 Nougat OS koji je prilagođen Outdoor Dashboard sučeljem koje omogućuje korisnicima brzi pristup važnim stvarima poput vremenskih i senzorskih podataka, a na njemu se još nalaze i SOS svjetlo kao i kompas.

Land Rover uređaj službeno predstavlja na MWC 2018 sajmu u Barceloni. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam