Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Tamanite zombije umjesto da lovite Pokemone
Članak
Objavljeno: 30.08.2017. 11:07

Proširena stvarnost 

VIDEO: Tamanite zombije umjesto da lovite Pokemone

Uskoro stiže službena Walking Dead AR igra za Android i iOS koja će dovesti zombije u naš svijet.

VIDEO: Tamanite zombije umjesto da lovite Pokemone

Veliki prošlogodišnji AR hit Pokemon Go uspio je gamere izvući na ulice i u prirodu gdje su hvatali mala simpatična čudovišta. Ako su vam je ta AR igra djelovala previše infantilno da biste trčali gradom noseći mobitel u rukama, možda se odlučite zabavljati u proširenoj stvarnosti pomoću The Walking Dead: Our World, službene igre čuvene TV serije koju potpisuju AMC i Next Games.

2

To znači da ćete walkere (zombije) dovesti u svoju stvarnost i tamaniti ih pomoću obilja virtualnog oružja koje uključuje puške, automate, sačmarice i bombe gdje god se nalazili, na ulici, u školi, na radnom mjestu ili zavaljeni u udobni trosjed u svojoj dnevnoj sobi, za što će vam biti dovoljan Android telefon ili iPhone. Next Games obećava puno adrenalinom nabijene akcije s kakvom ste se mogli susresti u TV seriji, o čemu svjedoči i ovaj video.

Također navode da ćete istrebljivanje nemrtvih ljudoždera provoditi u dobrom društvu, pa će uz vas biti likovi iz serije, Rick, Daryl i Michone koji će vam pomoći da svoj obližnji trgovački centar počistite od zombija.

U ovom trenutku još nije poznato kada će igra biti lansirana, a moći će se preuzeti u iTunesu i Google Play trgovini.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam