Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.09.2017. 14:11

IFA 2017 

VIDEO: CRAFT tipkovnica s ugrađenim kotačićem

Kotačić prepoznaje aplikacije koje koristite i omogućuje brz pristup alatima.

VIDEO: CRAFT tipkovnica s ugrađenim kotačićem

Među svojim novim zanimljivim perifernim dodacima koje je premijerno pokazao na ovogodišnjem IFA 2017 sajmu poput bežičnog miša i tipkovnice LIGHTSPEED tehnologije, Logitech je predstavio i neobičnu CRAFT tipkovnicu na kojoj će vam pažnju odmah privući okretni aluminijski gumb na gornjem lijevom uglu koji nazivaju Crown.

Craft

Taj gumb registrira okretanje i pritisak, čime možete prilagoditi jačinu zvuka na računalu, svjetlinu, kontrast i zasićenost slike u Photoshopu, stvoriti i prilagoditi grafikone u Excelu, promijeniti veličinu fonta u Wordu, što znači da će vam poslužiti kao dodatni praktični način unosa određenih komandi koje obično obavljate mišem ili shortcutima na tipkovnici, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Logitech kaže da je CRAFT tipkovnica kompatibilna s programima Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC, Microsoft PowerPoint, Excel i Word. Funkcionalnosti Microsoftovih programa trenutno rade samo u Windowsima, dok će vam Adobeove funkcionirati i na Mac računalima. Primjer korištenja Crown gumba u Photoshopu možete vidjeti u ovom videu.

CRAFT dolazi s pametnim pozadinskim osvjetljenjem koje prepoznaje vaše ruke i automatski prilagođava osvjetljenje ovisno o uvjetima u prostoriji.

Logitech CRAFT tipkovnica bi u maloprodaju trebala stići sredinom rujna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.569 kn.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam