Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.03.2015. 12:17

Wave of Darkness 

Istek Kickstarter kampanje za domaću igru

Hrvatski developer Dreamatrix razvija akcijsku RPG igru u kojoj se nalaze mnogi likovi iz starohrvatskih mitova i legendi.

Istek Kickstarter kampanje za domaću igru

Domaći razvojni studio Dreamatrix Game Studios objavio je da se njegova RPG igra za Windows PC računala, Wave of Darknes, nalazi u posljednja tri dana Kickstarter kampanje.

Ukratko rečeno, radi se o akcijskom RPG naslovu smještenom u fiktivnom svijetu Narr koji treba heroja koji će svijet spasiti od opake napasti koja se budi u okolnim močvarama. Putujući trgovci smješteni u drevnom gradu Sidis Tarea prepričavali su kako su tijekom svojih putovanja viđali stvorove poznate samo iz bajki i legendi. No ispada da su njihove priče bile istinite.

Nice View

RPG naslov Dreamatrixa u priču uvodi i mnoge likove iz hrvatskih i slavenskih bajki i pripovijetki, kao što su primjerice "Domaći", te će igračima ponuditi čitav kontinent na raspolaganju za igre, koji uključuje stotine jedinstvenih lokacija kao što su tamnice, zamci, kampovi, groblja, planine, kanjoni, levitirajući otoci, močvare i hramovi.

Cemetery

Igračima će se na putu naći više od 150 divljih zvijeri i čudovišta, za koje je napravljena prilagodljiva umjetna inteligencija koja im omogućuje da reagiraju drugačije danju i noću, kao i pri različitim vremenskim uvjetima. Među zanimljivim stvarima valja navesti da će se u igri naći otkidajući dijelovi tijela neprijatelja, što je vrlo rijetko viđeno u RPG igrama, te moćan i kompleksan "crafting" sustav s više od 25.000 elemenata koje igrači mogu upotrijebiti za kreiranje gotovo svega, od hrane do oružja i oklopa.

Western City Gate

U svakom slučaju, developeri pozivaju sve zainteresirane da se uključe u kampanju na Kickstarteru, te nas ujedno uvjeravaju da će igra izaći bez obzira na to kako će proći u sustavu crowdfundinga, koji im očito služi više kao reklama.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam