Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.03.2015. 16:17

Prva u svijetu 

Hrvatski Crveni Križ predstavio humanitarnu e-markicu

Hrvatski Crveni Križ je u Zagrebu predstavio elektroničku markicu isključivo humanitarne namjene, prvu te vrste u svijetu.

Hrvatski Crveni Križ predstavio humanitarnu e-markicu

Nakon nekoliko desetljeća korištenja doplatnih poštanskih markica, sad će svi koji žele pridonijeti razvoju humanitarnih programa Crvenog križa moći to učiniti i elektroničkim putem, jer je Hrvatski Crveni Križ predstavio humanitarnu elektroničku markicu, za koju kažu da je prva te vrste u svijetu.

Sustav elektroničke markice razvijene u suradnji s tvrtkom Moj e-račun funkcionira na bazi dobrovoljnih donacija. Laka je za korištenje i označava početak stvarne primjene suvremenih tehnoloških trendova u humanitarnom djelovanju.

Plaćate li preko e-računa, možete kupiti elektroničku markicu koja košta jednu kunu plus PDV, a sva sredstva bit će namijenjena humanitarnim projektima Crvenoga križa o čemu će korisnici biti točno obaviješteni. Markica će nakon uplate biti simbolično vidljiva na e-računu koji pošaljete.

e-marka (1)

"Humanitarnom elektroničkom markom, tvrtke na jednostavan i brz način, kakav je uobičajen u e-poslovanju mogu djelovati društveno odgovorno i čuvati okoliš. Hrvatski crveni križ na ovaj način definitivno je napisao stranicu povijesti", rekao je Marko Emer, direktor tvrtke Moj – eRačun.

Iz Crvenog su Križa rekli da su se mnoge tvrtke već odazvale novoj humanitarnoj akciji.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam