Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.02.2014. 15:11

MWC 2014 

Intel na MWC-u fokusiran na Internet stvari

Intel će prikazati referentne proizvode sa svojim novim procesorima, kao i nosive gadgete.

Intel na MWC-u fokusiran na Internet stvari

Vjerujemo da će na Intelovom izložbenom prostoru biti zabavno kao i prošle godine.

Mada Intel u svojem medijskom priopćenju vezanom uz nastup na MWC sajmu u Barceloni, ne govori ništa niti o jednom konkretnom novom proizvodu koji će prikazati, navodi kako će se fokusirati na računalne i komunikacijske proizvode dizajnirane za današnje mobilno računalstvo i "Internet stvari" (Internet od things).

Intel za svoju tiskovnu konferenciju 24. veljače najavljuje izlaganja predsjednice Renée James i generalnog menadžera mobilne i komunikacijske grupe Hermanna Eula, koji će govoriti o ulozi Intela u novoj eri računalstva, Internetu stvari, koji predstavlja izraz koji označava ugradnju računalnih sustava i senzora u svakodnevne stvari, poput kućanskih uređaja, namještaja, odjeće, automobila.

Za očekivati je da Intel nije sve adute ispucao na CES-u, već će nam pokazati poneku pametnu peglu, mikrovalku s AI-em, kantu za smeće koja plače da ju ispraznite, a možda čak prikažu i pametnu hranu koja će biti "biočipirana", kako bi vaš mesar jednog dana mogao znati koliko ste šnicla pojeli, koliko ste ih tanko narezali i jeste li bacili masne i žilave komade.

Nakon te konferencije, Intel će predstaviti alate za mobilna softverska rješenja, namijenjena različitim operativnim sustavima, koji uključuju Windows, Android i dakako Tizen, koji nas posebno zanima.

Na izložbenom prostoru MWC-a, posjetitelji će biti u prilici vidjeti i isprobati referentne tablete i pametne telefone koji posjeduju 64-bitne Intel Atom procesore, 4G LTE-Advanced rješenja (uključujući CAT 6, CA i TDD demonstracije), nove nosive gadgete, 2 u 1 proizvode, mrežne infrastrukture, te mobilne servise i mobilna sigurnosna rješenja.

Vjerujemo kako ćemo neposredno uoči održavanja sajma saznati ponešto o konkretnim proizvodima koje će prikazati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam