Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.08.2011. 18:49

Skype 

Dostupna prva Skype aplikacija za iPad

Nova aplikacija će korisnicima iPada, kojih je više od 25 milijuna, omogućiti video pozive preko Skypea optimiziranih posebno za njihov tablični uređaj.

Dostupna prva Skype aplikacija za iPad

Aplikaciju Skype for iPad korisnici mogu preuzeti iz Appleove trgovine iTunes App Store, a njome na svojem iPadu mogu besplatno obavljati video pozive preko Skypea s brojnim uređajima povezanima na internet, i to preko bežične veze WiFi ili veze za prijenos podataka 3G.

Skype for iPad je prva Skypeova aplikacija za korisnike iPada, a može se pohvaliti s brojnim karakteristikama specifičnima za taj uređaj. Korisnici aplikacije Skype for iPad mogu veliki ekran na iPadu iskoristiti za video pozive koji dosežu VGA-kvalitetu (640 x 480) s 15 okvira u sekundi.

Osim toga, korisnici Skypea mogu se video pozivom na iPadu povezati s još više kontakata sa Skypea, jer je aplikacija kompatibilna s mnoštvom drugih Skypeovih aplikacija, kao što su Skype for iPhone, Skype for Mac, Skype for Windows PC, Skype for Android i Skype on HDTVs.

 Korisnici aplikacije Skype for iPad mogu veliki ekran na iPadu iskoristiti za video pozive koji dosežu VGA-kvalitetu (640 x 480) s 15 okvira u sekundi 

Skype for iPad koristi veličinu zaslona na iPadu, jer ima moderniziran pregled kontakata, koji su u Skypeu prikazani velikim avatarima i razvrstani u tablicu. Korisnici mogu lakše pronaći i nastaviti prošle razgovore ili pozive pomoću nadograđenog prozora za povijest.

Osim video poziva korisnici aplikacije Skype for iPad mogu pozivati druge korisnike Skypea ili primati njihove pozive, slati direktne poruke i SMS-ove te pozivati stacionarne i mobilne brojeve po povoljnim Skypeovim cijenama.

Skype for iPad radi na iPadovima koji su nadograđeni najnovijom strojnom programskom opremom iOS. Dvosmjerni video pozivi mogući su s uređaja iPad 2, a korisnici prvotnog iPada mogu video primati za vrijeme poziva preko Skypeove mreže. I dalje mogu pozivati na Skype i slati si poruke IM s korisnicima Skypea na drugim uređajima.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam