Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.09.2017. 11:25

Intel 8th gen 

Coffe Lake 200 posto jači u odnosu na 3 godine stari PC

Intel objavio lansiranje 8. generacije Core procesora koji donose značajno povećanje performansi.

Coffe Lake 200 posto jači u odnosu na 3 godine stari PC

Intel je izdao priopćenje u kojem navodi da je lansirao u prodaju 8. generaciju Core procesora s kodnim imenom Coffe Lake koji donose nekoliko novih arhitektura i povećanje performansi u odnosu na 7. Kaby Lake generaciju kojoj se zamjeralo da nije dovela značajnija poboljšanja u odnosu na prethodnu.

8th Gen Intel Core S-series Die

Novi procesori će biti dostupni u prodaji od 5. listopada zajedno s novim Intel Z370 čipsetom matičnih ploča. Intel je prigodom lansiranja naglasio da će novi procesori biti posvećeni gamerima, kreatorima sadržaja i overklokerima, pa tvrdi da donose 25% poboljšanja u performansama u odnosu na 7. generaciju i 200% u odnosu na 3 godine stari PC, što doista zvuči jako primamljivo.

8th Gen Intel Core S-series Chip

Tih 200% Intel je izmjerio u benchmarku igre Playerunknown’s battleground (PUGB) s konfiguracijama u kojima su se borili Intel Core i7-8700K (6C/12T) vs. Intel Core i7-4790K (4C/8T).

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti nove Intelove procesore na test u Vidilab, pa ćete iz prve ruke saznati govori li Intel istinu ili malo pretjeruje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam