Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.02.2014. 11:03

EA Sports 

2014 FIFA World Cup Brazil samo na PS3 i X360

U trenutku dok su PS4 i Xbox One u centru gamerskih zbivanja, EA vuče neobičan potez.

2014 FIFA World Cup Brazil samo na PS3 i X360

Kao i svake četiri godine, EA Sports uoči najvećeg svjetskog nogometnog događanja na svijetu, izdaje specijalno izdanje svoje FIFA franšize nogometnih simulacija, ovoga puta pod nazivom 2014 FIFA World Cup Brazil, koja će stići na tržište 17. travnja 2014.

U igri će se dakako naći svi timovi reprezentacija koje će se u stvarnosti obračunavati ovog ljeta u Brazilu, uključujući našu repku predvođenu Lukom Modrićem, pa ćete uoči početka prvenstva moći isprobati kako ćemo se probijati kroz grupu do željenog cilja, odlaska u drugu fazu natjecanja, a ako nogometni Bog dade, možda i odemo dalje od Ćirine vatrene generacije (teško za vjerovati ali smijemo sanjati).

Ono što je posebno zanimljivo i djeluje čak pomalo nevjerojatno, je da EA ovu igru radi isključivo za PS3 i Xbox 360 konzole, što je doista neobičan potez u doba kada bi svi developeri i distributeri trebali promovirati čim više naslova za PS4 i Xbox One, jer je kronični nedostatak igara sve veći problem u posljednje vrijeme.

EA ovo pravda time da su navodno nakon dugog razmišljanja zaključili kako će igra najveći doseg imati upravo na PS3 i Xbox 360, konzolama, pa su stoga svojim developerima naredili da se koncentriraju isključivo na te platforme.

Ovo će zasigurno razljutiti mnoge kupce novih Sonyevih i Microsoftovih konzola, jer i dalje traje trend jako sporog izdavanja igara za njih, što se do sada u povijesti nikada nije odvijalo tim tempom "kroz vodu". Mada kod nas većina gamera FIFA naslove ne doživljava ozbiljnom konkurencijom PES franšizi, vjerujemo kako će i mnogi domaći kupci novih konzola osjećati da su zakinuti, jer je ovo ipak "službena" igra svjetskog prvenstva s licenciranim igračima i timovima, pa je doista neshvatljivo da će biti dostupna samo na starim platformama.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam













       

*/-->