Nalazite se
  • Pop Tech
  • Najavljen električni pick-up kamionet
Članak
Objavljeno: 28.12.2017. 11:51

Elon Musk 

Tesla će ganjati tržište pick-upova

Najavljen električni pick-up kamionet

Najavljen električni pick-up kamionet

Teslin CEO Elon Musk na Twitteru je followere pitao za moguće kritike i potencijalna poboljšanja na svojim proizvodima. No, uz nekolicinu tehničkih zamjerki pratitelja, u naknadnim objavama obećao je kako za koju godinu možemo očekivati pick-up kamionet. 

„Obećajem kako ćemo napraviti pick-up odmah nakon Modela Y. Dizajn i tehničke karakteristike imam u glavi već gotovo 5 godina. Žudim da se to ostvari“, napisao je Musk na svom Twitter profilu. 

O pick-upu se špekulira još od prikaza renderiranog crteža na relativno nedavnom predstavljanju Tesla Semi električnog kamiona. Model Y crossover kupcima bi trebao biti dostupan između 2019. i 2020., dok će se „na posao“ vezan uz pick-up baciti odmah nakon toga. Musk najavljuje kako će biti veći od najprodavanijeg Fordova pick-upa, F-150

Twitter pratitelji dobili su neke od odgovora na pitanja o automatskim brisačima vjetrobranskog stakla s obzirom na količinu padalina, poboljšanju navigacijskog sustava, web browsera i položajnih kamera.

Jedan od followera pitao je i o mogućoj ugradnji disko svjetala koja će se mijenjati po vrsti glazbe, a Musk je odgovorio kako to zapravo zvuči kao dobra, sladunjava zabava. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam