Nalazite se
  • Pop Tech
  • LG-ev 55-inčni ekran je ujedno i ogledalo
Članak
Objavljeno: 09.01.2014. 15:37

CES 2014 

LG-ev 55-inčni ekran je ujedno i ogledalo

Među raznim izloženim proizvodima, LG je prikazao i ekran koji možete koristiti kao ogledalo

LG-ev 55-inčni ekran je ujedno i ogledalo

LG je na ovom CES sajmu izložio obilje televizora, gadgeta, kuhinjskih uređaja, pa čak i perilice rublja, a sada nam želi ući i u kupaonice sa svojim 55-inčnim ekranom opremljenim pametnim aplikacijama, koji ima jedno dodatno svojstvo, koje mu omogućuje da se pretvori u funkcionalno ogledalo.

Mada u vezi ovog ekrana-ogledala LG nije iznio previše tehničkih podataka, poznato je da dolazi u Full HD  razlučivosti od 1920 x 1080 piksela, te da mu je rub tanak samo 15 milimetara, a u sebi posjeduje i kameru koja će vas snimati dok recimo perete zube, češljate svoju više ili manje bujnu kosu, ili se brijete.

Mada smo već imali priliku vidjeti prototipe sličnih ogledala-ekrana, ovaj djeluje kao da je potpuno spreman za izlazak na tržište, mada LG ne želi "priznati" hoće li ga i kada doista lansirati.

Na žalost, LG ne želi reći ni kojom tehnologijom je napravljen ekran, odnosno koji materijal koristi za staklo koje ga pretvara u ogledalo, no zato su se potrudili demonstrirati rad aplikacija koje će vam prikazivati sadržaje na njemu.

Osim aplikacija koje prikazuju vremensku prognozu, vijesti, omogućuju surfanje i donose slične uobičajene stvari na koje smo navikli na pametnim telefonima i gadgetima, ovaj ekran vašu snimljenu sliku može ubaciti u aplikaciju za isprobavanje nove odjeće, pa ćete vidjeti kako bi vam stajala neka nova košulja, kao da to činite pomoću klasičnog ogledala tijekom isprobavanja odjeće u dućanu. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam