Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.10.2016. 15:04

Sajam knjiga i učila 

Interliber i ove godine na Zagrebačkom velesajmu

Ljubitelji knjiga će ponovno imati priliku posjetiti međunarodni sajam knjiga i učila Inteliber.

Interliber i ove godine na Zagrebačkom velesajmu

Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – INTERLIBER, najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja 

Posjetitelje kao i do sada očekuju puni paviljoni, sa preko 300 izlagača, novi naslovi i predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, radionice, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici u paviljonu 6 te na izložbenim prostorima izlagača. 

Ovogodišnja novost je otvaranje galerije paviljona 5 gdje će se u posebnim terminima održavati različite kreativne i edukativne radionice koje pripremaju izlagači.  

Kako bi svima olakšali boravak na Interliberu, posjetitelji će moći ostaviti knjige na posebnom mjestu u paviljonu 5 i 6 pod nazivom Knjižider, koji je ujedno i garderoba. 

Posebno osmišljeni dodatni sadržaj Interlibera nosi naziv Znanstveni kvart, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način.

Pekinški sajam, jedan od najvećih sajmova knjiga u svijetu, ove godine organizira svoju promociju na sajmu Interliber te predstavljanje nove kineske književne zvijezde, knjiga recepata i kineske kulture.  

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam