Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.10.2016. 15:38

ARCA 2016 

ARCA: Ne propustite ovogodišnju izložbu inovacija

Zagreb i ovog listopada već tradicionalno postaje okupljalište inovatora iz Europe i svijeta.

ARCA: Ne propustite ovogodišnju izložbu inovacija

U Zagrebu s i ove godine u listopadu održava Međunarodna izložba inovacija ARCA 2016. S hrvatskim i svjetskim trendovima u stvaranju novih inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija upoznajte se od 20. do 22. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici gdje će ih predstaviti pojedinci i istraživački timovi okupljeni oko nacionalnih udruženja iz Europe i svijeta.

Ovogodišnja ARCA naglašeno je usmjerena i ka mladim inovatorima i aktivnostima koje potiču njihovu kreativnost i inovativnost. Inovacije mladih posebno će se ocjenjivati uvažavajući kriterije primjerene njihovoj dobi, a za mlade je predviđen i zanimljiv popratni program uz Dan inovativnih ideja za studente i radionice za školarce.

ARCA2

Ovogodišnja izložba pokušat će odgovoriti i na pitanje gdje smo i kamo stremimo u razvoju inovativnog poduzetništva na forumu pod nazivom Inovacije – pokretač razvoja.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i u suradnji s Međunarodnom federacijom nacionalnih saveza inovatora (IFIA), Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom, a poseban partner izložbe je Kineska asocijacija inovatora CAI. 

ARCA 3

Iz Udruge inovatora Hrvatske poručuju da će ARCA 2016. biti festival inovacija i mjesto okupljanja institucija i pojedinaca svih uzrasta, okupljenih u zajedničkoj potrazi za novim idejama i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Više o svemu na www.arca.com.hr i www.inovatorstvo.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam