Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.07.2017. 14:10

Jabees 

Zanimljivi audio i bluetooth proizvodi Jabees branda

Jabees slušalice i zvučnici namijenjeni su prvenstveno za korištenje na otvorenom.

Zanimljivi audio i bluetooth proizvodi Jabees branda

FreeTek International, proizvođač branda Jabees, među prvim je tvrtkama koje su počele proizvoditi  Bluetooth proizvode u Kini.  Osnovana je 2004.godine u Hong Kongu.  Nakon više godina fokusa na proizvodnju kvalitetnih Bluetooth i audio proizvoda za druge kupce  u svijetu, odlučili su se za novi smjer 2012. godine i razvili  vlastititi brand „Jabees“.

SE-MARK kao uvoznik i distributer za Adriatic regiju uz servisnu podršku s partnerskom tvrtkom MMM Agramservis d.o.o. prisutan je u gotovo svim zemljama Adriatic regije.

Brend JABEES sa svojim asortimanom proizvoda  ima naglasak na mlade i sportaše, a rado ga koristi i starija generacija.

Među proizvodima Jabees branda nalaze se:

beatING Bluetooth slušalice koje su namijenjene svima koji see bave sportom. Slušalice su opremljene IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvjetima.

beatINGBUS001_IMG_3

beatBOX BI Bluetooth zvučnik za one koji vole duge vožnje biciklom na otvorenoj šumskoj stazi, također dolazi s IPX4 certifikatom vodootpornosti. Opremljen je prihvatom za bicikl koji osigurava da ostanu na mjestu bez obizira ne neravnu stazu ili put. Zvučnik betaBOX BI podržava spajanje dva uređaja u isto vrijeme, a baterija mu osigurava i do 5 sati slušanja glazbe na maksimalnoj glasnoći.

beatBOXBIPUS001_IMG_3

beatBOX MINI za rekreativce koji više vole penjanje ili hodanje. Ovaj  zvučnik također ima IPX4 certifikat za rad u mokrim uvjetima. Osim toga njegova mala težina i prihvat za vješanje čini ga savršenim za nošenje na ruksaku ili u torbi. Korisnici će biti zadovoljni i radom uređaja na udaljenosti do 10 metara i mogućnosti do 12 sati razgovora jer svi JABEES Bluetooth uređaji koriste Bluetooth V4.1. class II tehnologiju.

PROMO ČLANAK

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam