Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.05.2017. 13:29

DRUPAL HEART CAMP ZAGREB 2017 

Trodnevno okupljanje korisnika Drupala u Zagrebu

Sveučilišni računski centar u Zagrebu biti će od 18. do 21. svibnja 2017. domaćin Drupal Heart Campa.

Trodnevno okupljanje korisnika Drupala u Zagrebu

Drupalkamp je trodnevno okupljanje developera i drugih korisnika Drupala, besplatnog sustava otvorenog koda pomoću kojeg se stvaraju i održavaju web-sjedišta. Osim kao mjesto razmjene znanja, Drupal kamp je i mjesto gdje se korisnici Drupala upoznaju, druže, započinju suradnju, izmjenjuju iskustva.

Sva predavanja na Drupal kampovima uobičajeno su na engleskom jeziku, bez obzira na jezik zemlje domaćina, što privlači sudionike iz raznih zemalja, pa organizatori stoga na Drupal kampu u Zagrebu očekuju sudionike iz čak osam zemalja.

CxO dan (Chief x Officer day) koji donosi Agile radionice za menadžere, direktore, vlasnike tvrtki i ostale osobe na izvršnim funkcijama, održat će se dan prije službenog otvorenja kampa - 18. svibnja. Radionice su pripremljene tako da polaznike upoznaju s agilnim metodologijama upravljanja projektima koje daju kvalitetnije i razumljivije rezultate. Moderatori su iskusni treneri Agilea s jakim tehničkim i informacijskim znanjem.

Tijekom 19. i 20. svibnja održat će se četiri pozvana predavanja s aktualnim temama iz IT-a. Uz pozvana predavanja pripremljeno je dvadesetak predavanja, koja se bave isključivo Drupalom, a odvijat će se paralelno u dvije dvorane. Sudionici će moći birati teme koje ih zanimaju kao što su: Business, DevOps, Site building, Frontend, Backend.

Tijekom predavanja 19. i 20. svibnja te 21. svibnja održavat će se sprints (višednevni istovremeni zajednički rad programera) na kojima će se programirati nove značajke Drupala i rješavati bugove na postojećim.

Za sudionike Drupal kampa pripremljena je i zabava u petak navečer u popularnoj zagrebačkoj pivnici The Garden Brewery.

Sve informacije o kampu nalaze se na stranicama www.drupalheart.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam