Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.04.2017. 12:50

Terrakom 

Internet za poslovne korisnike do 1 Gbit u sekundi

Nadogradnjom optičke infrastrukture domaći telekom operater Terrakom značajno povećao brzine pristupa internetu.

Internet za poslovne korisnike do 1 Gbit u sekundi

Nadogradnjom optičkog prstena Radnička – Selska – Sopot na 10 Gbit/s, domaći telekom operator Terrakom povećao je brzine internet pristupa koje može ponuditi poslovnim korisnicima na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. 

Uz dosadašnjih 100/100 Mbit/s, odnedavno su u ponudi i simetrične brzine 200/200 te 400/400 Mbit/s, a zadovoljeni su i svi uvjeti spajanja korisnika na 1 Gbit/s. 

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optičkainfrastruktura ili u neposrednoj blizini istih. Vlastitu mrežu optike Terrakom razvija u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine. 

Za lokacije na kojima je dostupna Terrakom optička infrastruktura ili tamo gdje nema značajnijih troškova spajanja, cijena usluge internet pristupa za brzinu 100/100 Mbps je 900 kn/mj.

Više o ponudi za poslovne korisnike možete pročitati na Terrakom WEB STRANICI. 

Između ostalog, Terrakom optika provedena je i u svim većim poslovnim središtima u Zagrebu – VMD 1 i 2 u Strojarskoj ulici, Zagrebtower, Eurotower, Olimp centar, Sigma centar, Radnička cesta, poslovna zgrada Budmanijeva 1, poslovni centar Hektorovićeva 2 i drugi.

PR

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam