Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.09.2011. 08:24

Facebook 

Kraj za uslugu Deals

Američka društvena mreža Facebook ukinut će uslugu Deals, koja nudi povoljne mogućnosti i popuste za kupovinu robe i usluga.

Kraj za uslugu Deals

Kako su poručili iz Facebooka, nakon četiri mjeseca testiranja odlučili su da će usulugu uskoro ukinuti, iako smatraju da se u društvenom pristupu vođenju ljudi prema lokalnim tvrtkama skriva mnogo mogućnosti.

Uslugom Deals su mnogo naučili o tom području, a sada moraju proučiti kako biti što uspješniji. Facebook je uslugu Deals počeo testirati u travnju u pet gradova u SAD-u – Atlanti, Austinu, Dallasu, San Diegu i San Franciscu. Lokalnim tvrtkama i dalje će nuditi mogućnost kontakata s potrošačima preko drugih alata, kao što je Check-in Deals.

Internetske usluge koje članovima nude popuste, su rastuće tržište, a Facebook će ulaskom na to tržište proširiti svoje izvore prihoda izvan oglašavanja.

Tvrtka Groupon sa sjedištem u Chicagu, koja naručiteljima nudi popuste na širokom području potrošačke robe i usluga, a od osnivanja 2008. bilježi brzi rast. Groupon je lani odbio pet milijardi dolara vrijednu pripojenje ponudu od strane Googlea. Google trenutačno testira svoj vlastiti internetski kuponski program, po imenu Google Offers.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam