Nalazite se
  • Pop Tech
  • Miramaxov streaming filmova na Facebooku
Članak
Objavljeno: 24.08.2011. 13:16

Facebook 

Miramaxov streaming filmova na Facebooku

Američka tvrtka za distribuciju nezavisnih i stranih filmova Miramax pokreće mogućnost gledanja filmova na Facebooku.

Miramaxov streaming filmova na Facebooku

Nije to ništa jako novo – prije njih to su već napravili Warner Bros., Paramount i Universal. Miramax eXperinece koja kreće sa 20 naslova u SAD-u, te po 10 naslova u Velikoj Britaniji i Turskoj, a uskoro stiže i u Njemačku i Francusku.

Paindcontent piše kako će se iznajmljeni filmovi na Facebooku moći gledati i na iPadu i na Google TV-u. Cijena filmova inosit će 30 Facebook Creditsa, odnosno 3 dolara i bit će aktivni 30 dana. No, jednom kada pokrenete film imate 48 sati da ga pogledate.

Za početak, Miramax je objavio klasike kao što su Chicago, Cold Mountain i Good Will Hunting za sve stranice koje će imati mogućnost gledanja filmova odmah po lansiranju aplikacije, a neki će filmovi poput Pulp Fictiona zbog određenih zakona biti dostupni samo u SAD-u.

Miramax eXperience nudi igru koja omogućuje otključavanje scena koje su inače nevidljive za korisnike, dakle ukoliko pozovete vaše prijatelje odnosno pronađete sličnost među glumcima i vaših prijatelja imate mogućnost otključavanja dodatnih sadržaja.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam