Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.07.2012. 12:59

SRK contest 

VIDEO: Starcraft II arkadni kontroler

Arkadni kontroler s 26 tipki za igranje StarCrafta II pokušat će zaustaviti "rushanje" Zergova.

VIDEO: Starcraft II arkadni kontroler

Portal Shoryuken posvećen gaming turnirima, raspisao je natječaj za najbolji arkadni kotroler za igranje StarCrafta II. Mada je ovo djelovalo više kao šala, mladi inovator Mauricio Romano je ozbiljno shvatio izazov, te je proizveo kontroler koji ima puno potencijala, te se ne bismo uopće čudili da privuče pažnju nekog poznatog proizvođača gamerske periferije.

Kontroler se sastoji od 26 tipki i modificiranog Ultrastik Joysticka koji je pretvoren u miš s dvije tipke, a u videu dolje Mauricio objašnjava kako se s njim služi. Iskreno rečeno, čitav sustav nam djeluje doista zanimljivo, ali i prilično komplicirano, pa nekako ne vjerujemo da bi u skoro vrijeme mogao navesti fanove StarCrafta II da se odreknu svoje uobičajene kombinacije tipkovnice i miša.

Također nam nije poznato vrijeme reakcije, što je vrlo važna stavka za igranje StarCrafta II u multiplayeru, jer najbolji igrači ionako postižu maksimalni broj mogućih poteza u sekundi/minuti pomoću shortcuta tipkovnice i miša, pa mislimo da bi ovo eventualno moglo pomoći "ne-pro gamerima" da se osjećaju kao profići. Ali samo osjećaju.

VIDEO: Arkadni kontroler za StarCraft II

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam