Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2013. 15:23

Adobe 

VIDEO: Izdan Photoshop za pametne telefone

Nakon inačice Photoshop Toucha za tablete, Adobe je izdao svoj alat za uređivanje slika posebno optimiziran za mobitele.

VIDEO: Izdan Photoshop za pametne telefone

Nova inačica Adobeovog programa Photoshop Touch od sada je optimizirana za pametne Android telefone, kao i za iPhone mobitele, te dolazi pod nazivom "Photoshop Touch for phones".

Ova aplikacija nudi mnoge karakteristike kao i desktop inačica s kojom ste se već zasigurno susreli, te uključuje mogućnosti manipuliranja slikama korištenjem layera, selekcijskih alata, filtera, kao i standardne značajke poput podešavanja boja, kontrasta i drugih elemenata vezanih uz uređivanje slika.

touch 2

Pored toga, aplikacija omogućuje dodavanje efekata, kao i grafičkog teksta, a prema tvrdnji Adobea dolazi i s 2 GB besplatnog prostora za pohranu podataka u oblaku.

Aplikaciju Photoshop Touch for phone po cijeni od 4,99 dolara (28,92 kn) za Android telefone možete preuzeti na ovoj poveznici, a aplikaciju za iPhone telefone ovdje.

Kada je isprobate, možete nam slobodno poslati svoje uratke iz kojih ćemo vidjeti kako su vam uspjeli virtualni plastični, botoks, liposukcijski i drugi estetski kozmetički zahvati Photoshopom na fotografijama dragih osoba.

VIDEO: Photoshop Touch for phone

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam