Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.02.2014. 10:32

VIDI TV 

VIDEO: 1,3 milijuna gledanja VIDI TV-a na YouTubeu

Vidilabov VIDI TV najgledaniji je internetski tehnološki kanal na YouTubeu u čitavoj regiji.

VIDEO: 1,3 milijuna gledanja VIDI TV-a na YouTubeu

U trenutku pisanja ovog teksta, filmovi objavljeni na Vidilabovom VIDI TV kanalu na YouTubeu zabilježili su 1.300.694 prikaza, a gotovo 1.000 stalnih pretplatnika kanala potvrđuje činjenicu da je naš "internetski TV program" najgledaniji TECH kanal na YouTubeu u Hrvatskoj, ali i u čitavoj regiji, odnosno na ex-Yu prostorima.

Najveći dio tih filmova predstavljaju testovi i video recenzije uređaja i hardverskih komponenti, uključujući najzanimljiviji novi računalni hardver, prijenosnike, tablete, pametne telefone i igraće konzole.

Obzirom da se za potrebe testova u časopisu Vidi, u Vidilabu godišnje testira više od 1.000 različitih uređaja, najbolji i najzanimljiviji među njima pojavljuju se i u našim video filmovima, kako biste ih mogli vidjeti u punom svjetlu,  saznati poneku informaciju više, ili se recimo uvjeriti funkcioniraju li doista u takvim ekstremnim uvjetima kako ih reklamiraju.

Vrlo često se ti testovi obavljaju na jedan potpuno drugačiji i originalniji način, pa nije neuobičajeno među našim filmovima vidjeti "crash test" pucanja puškom s optičkim nišanom (snajperom) u pametni telefon, ili neki egzotični način testiranja igraće konzole najnovije generacije kao što je bio nedavni slučaj kada smo PlayStation 4 testirali u IMAX kinu u Cinestar Arena centru, na najvećem platnu u zemlji.

Među zanimljive sadržaje koje možete pronaći na našem Youtube kanalu spadaju i ekskluzivne reportaže s najvećih tehnoloških sajmova i konferencija na svijetu, u kojima ćete prvi puta vidjeti najnoviji flagship proizvod nekog velikog branda u akciji ili pogledati intervju s nekom poznatom IT facom.

U svakom slučaju, ako to još niste, svakako vam preporučamo da posjetite ovu poveznicu, te se pretplatite na Vidilabov Vidi TV kanal na YouTubeu. 

TOP 3 "postolje" najgledanijih VIDI TV filmova 

1. Concept One - hrvatski sportski električni automobil 

Predstavljamo hrvatski električni sportski superautomobil Concept One. Rimac automobili nakon M3, prve sportske jurilice predstavljaju na sajmu u Frankfurtu Concept One, u potpunosti hrvatski proizvod. Automobil ima 1088 KS i dostiže brzinu do 305 km/h uz ubrzanje do stotke od 2,8 sekundi. 

2. NaturalPoint TrackIR 4: Pro

 Ekipa VidiLaba testirala je novi, revolucionarni proizvod namijenjen upravljanju videoigrama, ali i samim Windows sučeljem. 

3. Playing PlayStation 4 on a Giant IMAX Screen

Testirali smo novu PS4 konzolu na enormno velikom IMAX ekranu, nešto što još nitko prije nas nije učinio.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam