Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.09.2012. 16:01

Glasina 

Samsung Galaxy S4 dolazi na MWC 2013.

Internetom počele kružiti glasine o predstavljanju novog Samsugovog S4 mobitela.

Samsung Galaxy S4 dolazi na MWC 2013.

Svijet glasina na Internetu obogaćen je novom temom o izlasku Samsung Galaxy S4 pametnog telefona. Mada nam se nekako čini da je prerano govoriti o novom Galaxy S mobitelu, jer je S3 još uvijek gotovo "nov ispod čekića", korejski list Korean Times nam govori da je u posjedu informacije o njegovom izlasku. Prema njoj, novi S4 bi se trebao pojaviti na MWC-u (Mobile World kongresu) u Barceloni, koji se održava od 25. do 28. veljače 2013.

Izvor Korean Timesa dolazi navodno iz čelništva Samsunga, te tvrdi kako će novi S4 imati vrlo sličan dizajn kao S3, s "popularnim pravokutnim oblikom i zaobljenim rubovima", no ekran će se povećati na 5 inča, a pokretat će ga četverojezgreni Exynos procesor, te će podržavati LTE mreže širom svijeta i radit će naravno na Androidu, no ne navodi se na kojem.

Isti izvor kaže kako Samsung još uvijek razmišlja o savitljivom ekranu, a konačna odluka bi morala biti donesena vrlo skoro jer je vremena do veljače 2013. sve manje.

Sve u ovoj glasini bismo mogli vrlo lako progutati osim podatka o predstavljanju na MWC kongresu u Barceloni, jer se to ne poklapa s "rasporedom" koji je imao Samsung, pa je tako recimo Galaxy S3 predstavio mjesec dana nakon ovogodišnjeg MWC-a na svojem zasebnom događanju. Osim toga, to bi značilo da će S3 biti u prodaji manje od godinu dana, što bi doista bilo jako neobično čak i za Samsung.

Uglavnom, sezona lova na glasine u vezi Samsung Galaxya S4 je otvorena, pa valja očekivati da ćemo još štošta čuti "iz provjerenih izvora" o novoj perjanici korejske tvrtke. Baš nas zanima kada će krenuti prve glasine o iPhone šestici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam