Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.05.2015. 12:41

Samsung 

Predstavljen Galaxy S6 Edge Iron Man telefon

Samsung je predstavio Galaxy S6 limitirane serije koji je čitav u znaku Iron Mana.

Predstavljen Galaxy S6 Edge Iron Man telefon

Ako ste kojim slučajem gledali film Iron Man 3, možda ste primijetili da je Tony Stark tada koristio Alcatel One Touch Idol pametni telefon, koji je Alcatel reklamirao kao "službeni" mobitel Iron Mana.

Obzirom da je sada Samsung službeni pokrovitelj i promoter filma Avengers: Age of Ultron, nije čudo da je odlučio napraviti jednu limitiranu seriju svojeg flagship telefona Samsung Galaxy S6 Edge koja je tematski posvećena poznatom superheroju iz Marvelovog svijeta.

Uređaj je u potpunosti ušminkan kombinacijom crvene i zlatne boje, te prepoznatljivim logotipom na stražnjoj strani, a početni ekran i pozadinske slike sučelja su sve u stilu Iron Man i Avengers franšize. Pored toga, čak je i bežični punjač osvježen dizajnom "arc reaktora" koji je čuvao srce Tonya Starka i napajao njegov napredni oklop, pa bi se moglo reći da će za ovim telefonom zagriženi fanovi Iron Mana doslovce poluditi.

Prodaja ove inačice Galaxy S6 Edge uređaja će započeti u Južnoj Koreji 27. svibnja ove godine, te je za sada poznato samo da će se u lipnju naći još u Kini i Hong Kongu, pa nije sigurno hoće li se i kada moći kupiti u našim krajevima.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam