Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.10.2017. 12:33

HP 

HP Elite 1000 serija za poslovne namjene

HP je predstavio nova snažna AiO, konvertibilna i ultraprijenosna računala za poslovne korisnike iz serije HP Elite 1000.

HP Elite 1000 serija za poslovne namjene

Na HP Reinvent globalnoj konferenciji za partnere, HP je predstavio svoje nove proizvode namijenjene prvenstveno poslovnim korisnicima, koji uključuju prijenosna računala za komercijalnu upotrebu, „sve u jedan“ računala (AiO) te zaslone i dodatnu opremu.

U svojem priopćenju HP navodi kako nova serija HP Elite 1000 i rješenja za suradnju omogućuju veću produktivnost, inspiraciju i razmjenu ideja izvan okvira tradicionalnog ureda.

Serija Elite 1000 dolazi s aplikacijom HP PhoneWise, jedinim Windows rješenjem za slanje poruka i pozive s računala koje pokriva iOS i Android uređaje  za lakši prelazak s jednog uređaja na drugi. Ti uređaji sadrže i HP Sure View zaslon s integriranom zaštitom od pogleda „sa strane“, te značajke HP Sure Start, HP Sure Click, Windows Hello i HP Multi-Factor Authenticate s tehnologijom Intel Authenticate.

Novi proizvodi u seriji uključuju sljedeće:

HP EliteBook x360 1020 G2, najtanje i najlakše konvertibilno računalo za poslovne korisnike na svijetu, koje ima pet različitih načina rada i značajke digitalnog rukopisa za veću produktivnost, dodatnu značajku HP Sure View i najsvjetliji prikaz na prijenosnim računalima za poslovne korisnike s ultrasvijetlim 700-nitnim zaslonom prilagođenim različitim uvjetima osvjetljenja, u zatvorenom ili na otvorenom.

HP konvertibilac

HP EliteBook 1040 G4, najsnažnije ultratanko prijenosno računalo od 14 inča za poslovne korisnike, koje se može nositi s najzahtjevnijim zadacima zahvaljujući četverojezgrenim procesorima Intel Core i7 s tehnologijom vPro, dodatnim WWAN-om i dugim vijekom trajanja baterije. Nakon što odradi sve dnevne zadatke, uređaj prelazi na prekovremeni rad kao snažna gaming stanica u kombinaciji s akceleratorom OMEN by HP s dodatnim vanjskim grafičkim procesorom.

HP elitebook

HP EliteOne 1000 AiO, prvo „sve u jedan“ računalo na svijetu izrađeno za kolaboraciju, s web kamerom od 2 MP na obje strane za konferencijske videopozive. To računalo pruža snagu stolnog računala s Intel Core i7 procesorima 7. generacije od 65 W i dodatnom Intel Optane memorijom (predmemorijom). Tri opcije zaslona, koje uključuju FHD zaslon od 23,8 inča, 4K zaslon od 27 inča i zakrivljeni zaslon od 34 inča, pružaju prilagodljiv interaktivan doživljaj konferencijskih videopoziva ili gledanja filmova kod kuće.

HP EliteOne 1000 AiO

HP EliteDisplays zaslone koji od sada imaju elegantan trostrani prijelaz koji omogućuje prikaz na više ekrana bez rubova.

• Za korisnike u pokretu HP nudi dvije opcije za dodatne priključke, punjenje i povezivanje izvan ureda: HP USB-C Mini Dock i HP USB-C Notebook Power Bank.

• Novu HP-ovu bežičnu tipkovnicu za suradnju, prvu bežičnu tipkovnicu na svijetu za Skype for Business, koja omogućuje jednostavno upravljanje sastancima na Skypeu.

Sprout Pro by HP G2 čini virtualne sastanke interaktivnima, a zajedničko stvaranje jednostavnim pomoću dva dodirna zaslona, prostora za crtanje i pisanje bilješki digitalnim rukopisom i kamere okrenute prema dolje za dijeljenje ili digitalizaciju predmeta.

HP ShareBoard uvodi zaslonsku ploču u digitalno doba s opcijom prikaza unosa na ploči u stvarnom vremenu sudionicima koji nisu prisutni te opcijom izrade digitalne snimke koja se može podijeliti nakon sastanka.

• Ekran za konferencijske pozive HP EliteDisplay E273m ima zaslon s certifikatom za Skype for Business koji omogućuje brzo i jednostavno povezivanje na prijenosno računalo za suradnju u pokretu, s audiosustavom Bang & Olufsen, ugrađenim mikrofonom i tipkama za upravljanje pozivima koje su osmišljene za suradnju.

hp_elitedisplay_e273m

• 4K zaslon HP LD5512 velik je zaslon od 55 inča koji zadovoljava zahtjeve soba i prostora za sastanke kojih ima sve više u modernim uredima.

• Miš s pokazivačem HP Elite predstavlja velik pomak od tradicionalnog miša koji premošćuje granice između digitalnog i fizičkog tijekom konferencijskog poziva, a nudi mogućnost virtualnog pokazivača u stvarnom vremenu za pokazivanje sadržaja na zaslonu u sobi za sastanke i na zaslonima sudionika.

Cijene i dostupnost

• Računalo HP EliteBook x360 1020 G2 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni od 9799 kn s uključenim PDV-om.

• Računalo HP EliteBook 1040 G4 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj krajem studenog  po cijeni od 9399 kn s uključenim PDV-om.

• „Sve u jednom“ računalo HP EliteOne 1000 G1 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj u studenom po cijeni od 7499 kn s PDV-om.

• Zasloni HP Elite su dostupni po cijeni od 1099 kuna s PDV-om.

• Ekran za konferencijske pozive HP EliteDisplay E273m bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni već od 2299 kn s uključenim PDV-om.

• HP USB-C Mini Dock i HP USB-C Power Bank bit će dostupni u Republici Hrvatskoj  krajem studenog po cijeni već od 799 kn s uključenim PDV-om.

• HP-ova bežična tipkovnica za suradnju bit će dostupna krajem listopada po cijeni od 599 kn s uključenim PDV-om.

• HP-ova rješenja za suradnju bit će dostupna u EMEA regiji u siječnju 2018.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam