Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.12.2014. 12:33

Super akcija 

Asusov Windows 8.1 laptop za 600 kn

Online dućan u svoju ponudu uvrstio Windows 8.1 prijenosnik koji se prodaje po smiješno niskoj cijeni.

Asusov Windows 8.1 laptop za 600 kn

Kada govorimo o gadgetima čija se cijena kreće u okviru 100 dolara (625 kn), obično pomislimo na neke jeftinije mobitele i tablete, pa smo si teško mogli zamisliti da bi se za te novce moglo dobiti novi 11,6-inčni Windows 8.1 prijenosnik tvrtke Asus.

No američki online dućan Best Buy, ovih je dana u svoju ponudu uvrstio upravo jednu takvu "super akciju", pa je u prodaju stavio ASUS X205TA, prijenosnik sa zaslonom razlučivosti od 1366 x 768 piksela, četverojezgrenim Intel Atom procesorom i 2 GB RAM memorije, te je uz njega stavio pločicu s cijenom od samo 99 dolara (619 kn).

Nažalost, kao što smo to mogli i očekivati, sve zalihe tog super jeftinog prijenosnika vrlo brzo su planule, pa se sad jedino možete nadati da će takvu akciju ponuditi neki retail dućan, doduše isključivo u SAD-u.

Nadamo se da vas nije razljutilo što smo vam ovo uopće pokazali, obzirom da to ne vrijedi za naše krajeve, no možda potaknemo neki domaći dućan da uoči ovogodišnjih blagdana u svoju ponudu uvrsti nešto što je doista prava akcija.  

Izvor: Softpedia

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam