Nalazite se
  • Pop Tech
  • Sony Ericsson predstavio nove Xperije
Članak
Objavljeno: 31.05.2011. 13:29

Xperia 

Sony Ericsson predstavio nove Xperije

Sony Ericsson predstavio je nove modele pametnih telefona Xperia, koji će biti dostupni i na hrvatskom tržištu. Riječ je o modelima arc, pro, neo, PLAY, mini i mini pro.

Sony Ericsson predstavio nove Xperije

Oni koriste najsuvremeniju Sony tehnologiju i omogućavaju multimediju na Androidovoj verziji 2.3.

Xperia arc, tanak, lagan i širok samo 8,7 milimetara omogućava snimanje oštrih fotografija i HD videa visoke kvalitete, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja.

Xperia pro sadrži funkcije namijenjene profesionalnim korisnicima. Primjerice, sinkronizaciju s e-poštom, kalendarom i kontaktima na siguran način, a Office Suite Pro omogućava korisnicima izravno čitanje i uređivanje poslovnih dokumenata.

 Xperije će na hrvatsko tržište stići u trećem kvartalu ove godine 

Xperia PLAY je uređaj namijenjen najzahtjevnijim korisnicima. Nudi sve prednosti pametnih telefona, uključujući i fotoaparat s 5 megapiksela, multi-touch zaslon od 4 inča i odlične mogućnosti za društveno umrežavanje.

Xperia mini i mini pro spajaju najbolju tehnologiju fotografiranja i zaslona u klasi iz Sonyja, omogućavaju pristup na više od 150 tisuća aplikacija na Android Marketu i imaju multi-touch stakleni zaslon otporan na ogrebotine.

U prodaji na hrvatskom tržištu bit će od trećeg kvartala ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam