Nalazite se
  • Pop Tech
  • Nagrađujemo vašu VR vožnju na Zagreb auto showu
Članak
Objavljeno: 04.04.2016. 09:09

VIDI, vozi, osvoji! 

Nagrađujemo vašu VR vožnju na Zagreb auto showu

Posjetite VidiAuto na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a odmah do Rimca.

Nagrađujemo vašu VR vožnju na Zagreb auto showu

Na ovogodišnjem Zagreb auto showu, koji se održava od 5. do 10. travnja 2016. na Zagrebačkom velesajmu, moći ćete posjetiti štand Vidiauta, na kojem vam predstavljamo  Vidiauto usporedilicu automobila s bazom od više 1000 vozila, uz čiju pomoć ćete se moći lakše odlučiti na kupnju svojeg novog limenog ljubimca.

Kako bi sadržaji na štandu bili još atraktivniji posjetiteljima, nudimo vam i mogućnost sudjelovanja u nagradnim virtualnim utrkama pomoću Oculus Rift headseta, odnosno natjecanje u igri Live for Speed, u kojem možete osvojiti atraktivne nagrade, pametne telefone Cubot x16 i Cubot Note S koje je osigurao partner SE-Mark te godišnju pretplatu na časopis VIDI.

Vidiauto nagrade

Rang listu natjecatelja moći ćete provjeriti na web portalu VidiAuto.com, te na Facebook stranici www.facebook.com/vidiauto, gdje će biti objavljeni i pobjednici natječaja.

Igra Live for Speed, biti će pokretana moćnim računalom koje je osigurala tvrtka ADM računala - Acquisitum magnum. Iskustvo vožnje je upotpunjeno Logitech volanom s pedalama, te Oculus Rift DK2 naočalama koje je osigurao Legame Studio, prvi VR studio u Hrvatskoj. VIDIAuto video će biti prikazivan na 55-inčnom 4K Panasonic TV-u.

Vjerujemo da nećete imati problema u pronalaženju štanda Vidiauta, koji se nalazi u paviljonu 7a, odmah pokraj jednog od najatraktivnijih izlagača sajma, tvrtke Rimac Automobili.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam