Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Zuckerberg intervjuira astronaute u živom prijenosu
Članak
Objavljeno: 31.05.2016. 16:34

NASA 

Zuckerberg intervjuira astronaute u živom prijenosu

Facebookov šef se dosjetio još jednog atraktivnog načina promocije usluge Facebook Live. 

Zuckerberg intervjuira astronaute u živom prijenosu

Osnivač i šef (CEO) Facebooka Mark Zuckerberg uskoro će postati novinar. On će naime u srijedu 1. lipnja u 18:55 sati po našem vremenu započeti intervju s astronautima na ISS-u, koji će se prenositi uživo putem Facebook Live usluge, a moći ćete ga pratiti i na Facebook stranici NASA-e.

Zuckerberg će razgovarati s američkim astronautima Timom Koprom i Jeffom Williamsom, te britanskim astronautom Timom Peakom, a NASA navodi da će razgovor trajati oko 20 minuta.

Obzirom da će šef Facebooka astronautima prenositi pitanja fanova s NASA-ine Facebook stranice, ukoliko ih želite i sami nešto pitati, možete ostaviti svoj post na ovoj poveznici.

Od kako je NASA svojim astronautima omogućila pristup društvenim mrežama, to joj je uvelike poboljšalo popularnost, pa sada samo na Twitteru ima više od 16 milijuna followera, a pojedinačni profili mnogih astronauta ostaju popularni dugo nakon njihovog povratka na Zemlju, pa tako recimo raspjevani astronaut Chris Hadfield ima 1,6 milijuna followera na Twitteru, te nešto manje od 900.000 prijatelja na Facebooku.    

Naravno, Zuckerberg nema namjeru da se u budućnosti bavi novinarstvom, jer ovime želi samo dodatno promovirati Facebook Live uslugu koja omogućuje video broadcasting prijenose uživo koje možete održati za svoje prijatelje.   

Izvor: NASA

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam