Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.05.2012. 13:14

NikeCraft 

Nike i Tom Sachs vas oblače u svemirsku odjeću

Nova linija Nikeove sportske odjeće inspirirana je svemirskim istraživanja.

Nike i Tom Sachs vas oblače u svemirsku odjeću

Vjerojatno vam je čudno što na Vidijevom portalu možete vidjeti jednu modnu vijest, no ne bojte se da smo zastranili i iz tehnoloških voda otišli u fashion svijet.

Razlog zbog kojeg predstavljamo novu liniju Nikeove odjeće pod nazivom NikeCraft je u tome što vjerujemo da bi se mogla dopasti svim tehnološki osviještenim osobama, posebice ljubiteljima SF-a i svemirskih istraživanja.

Poznati dizajner Tom Sachs, za Nike je izradio čitavu liniju sportske odjeće, obuće, torbica, i naprtnjača, inspiriranu svemirskim letovima i kolonizacijom Marsa.

mars-odijelo

No ne bojte se da se radi o nečem što ćete moći nositi samo za maškare, jer su proizvodi ove ograničene serije savršeno funkcionalni i solidno se uklapaju u "normalnu" odjeću, znači da na kapuljači nećete imati antene, niti ćete izgledati kao da nosite loš astronautski kostim.

Posebna zanimljivost Sachsove odjeće je u materijalima iz kojih je napravljena, poput Ortho tkanine iz koje se izrađuju prava svemirska odijela, te Vectran vlakana, od kojih su napravljeni zračni jastuci koji su poslužili za umekšavanje slijetanja marsovih rovera Spirit i Opportunity.

Nike još nije objavio cijene proizvoda nove linije NikeCraft, no izdano je priopćenje kako će se moći kupovati samo u njihovim ekskluzivnim buticima diljem svijeta, što znači da baš i neće biti "best-buy" roba.

Sve modele odjeće, obuće, torbica i naprtnjača možete pogledati na službenoj stranici: http://nikecraft.com.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam