Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.10.2016. 15:40

Samsung 

Je li moguće da se zapalio zamijenjeni Note7

Samsung za sada ne želi komentirati ovaj slučaj dok se ne provede istraga.

Je li moguće da se zapalio zamijenjeni Note7

Naši kolege s portala Mobil.hr kažu kako su već pomislili da je sve završilo i da nova (zamijenjena) baterija u Samsung Galaxy Note7 telefonu više neće predstavljati probleme niti kupcima niti Samsungu, no moguće je da se ponovo dogodio sličan nesretan slučaj.

Uoči jučerašnjeg polijetanja zrakoplova kompanije Southwest Airlines Co na letu 994 koji je trebao krenuti iz Louisvillea prema Baltimoreu, putniku Brianu Greenu se njegov Note7 počeo dimiti, pa je avion evakuiran.

Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, a istragu će provesti Consumer Product Safety Commission i Federal Aviation Administration.

Green je svoj Note7 zamijenio prije dva tjedna nakon poruke iz Samsunga, a na kutiji novog telefona nalazi se crni kvadratić koji označava da je u njoj novi sigurni uređaj. Pored toga na sučelju telefona nalazile su se i zelene ikone baterije koje također upućuju da se radi o zamijenjenom telefonu. 

Ukoliko se potvrdi da se nove baterije mogu zapaliti kao i stare, to bi moglo predstavljati novi teški udarac za Samsung, dok bi dalja sudbina Note7 uređaja mogla postati potpuno neizvjesna, što bi bilo doista šteta jer se na našim testovima u Vidilabu pokazao kao izvrstan uređaj

Iz Samsunga za sada nisu komentirali slučaj, te kažu da će tek kada dobiju uređaj i provedu istragu moći reći nešto više. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam