Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.11.2011. 10:14

LocirajPopust 

Popusti stižu na vaš mobitel

Domaća aplikacija vas locira i javlja gdje vam je najbliži dućan s robom koju želite kupiti.

Popusti stižu na vaš mobitel

Domaća tvrtka Mobilne Informacije izradila je zanimljivu aplikaciju za Android i iOS uređaje, koja omogućava kupcima da na jednostavan način dođu do informacija o robi s najpovoljnijom cijenom u blizini mjesta na kojem se nalaze, dok tvrtkama otvara jedan potpuno nov kanal marketinga i prodaje.

Kako stvar funkcionira? Tvrtka koja želi postati partner usluge LocirajPopust, registrira se na web stranicu usluge, nakon čega može postaviti lokacije svojih dućana, unijeti artikle s popustom, te definirati svoje ponude i oglase.

Kupac koji recimo želi kupiti novu grafičku karticu, pokrene aplikaciju LocirajPopust i unese proizvod koji ga zanima. Potom će ga aplikacija locirati i ponuditi mu najbliži dućan u kojem se nalazi željena grafička s najpovoljnijom cijenom.

Aplikacija je napravljena i da vas "alarmira" kada dođete u blizinu nekog dućana sa željenim artiklom na akciji, a pored toga ponudit će vam i pregled karte s trgovinama u kojima je određeni proizvod na popustu.

U svakom slučaju ovo djeluje poprilično zanimljivo, no da bi stvar zaživjela moraju je prije svih prihvatiti tvrtke, jer samo s velikim i stalno ažuriranim bazama artikala može postati zanimljiva kupcima.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici LocirajPopust, gdje možete besplatno preuzeti aplikaciju za svoj pametni telefon.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam