Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.01.2016. 16:52

HP Inc. 

HP u Zagrebu predstavio novitete

Tvrtka HP Inc. Adriatic je danas u Zagrebu prezentirala novosti u vezi pisača, računala i tableta.

HP u Zagrebu predstavio novitete

O kompaniji i poslovnim planovima izlaganje je otvorio je Primož Polajnar, direktor HP Inc. Adriatic, dok je Elena Andonovska Popadinovska, Printing Category Manager za istočnu i južnu Europu prezentirala novosti u segmentu HP pisača. Nikola Puljiz, Distribution Business Manager, otkrio je novosti, poboljšanja i dopune u segmentu osobnih računala i tableta kao što su: 

HP EliteBook Folio - najtanje i najlakše prijenosno računalo koje je HP ikada kreirao. Tanje za 21 % i do 15 % lakše od nagrađivanoga uređaja HP EliteBook 1020, EliteBook Folio je sa samo 12,4 mm najtanje HP prijenosno računalo za poslovnu klasu, čak tanje od AA baterije i težine manje od 1 kg.

HP EliteBook Folio_1

Najtanje i najlakše konvertibilno 15,6-inčno osobno računalo svijetu HP Spectre x360 - s 4K zaslonom visoke razlučivosti i audio performansama koje je prilagodila tvrtka Bang & Olufsen za vrhunsko multimedijsko iskustvo.

HP Spectre x360 13,3_3

 

Opciju zaslona Quad HD OLED na računalu HP Spectre x360 dijagonale 13,3 inča kako bi korisnicima pružio još bolji prikaz boja, širi raspon nijansi i bolji kontrast za gledanje filmova ili uređivanje fotografija. 

Novi HP Pavilion x2 koji predstavlja dizajn većeg tableta kako bi se 12,1-inčnim zaslonom korisnicima osigurala bolja produktivnost.

HP Pavilion x2_3

HP Elite x2 koji je prvi tablet na svijetu koji kombinira sigurnost te jednostavnost upravljanja i održavanja s nevjerojatnim dizajnom.

HP Elite x2_3
Vezani sadržaji
Ključne riječi Zagreb HP Inc. proizvodi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam