Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.03.2017. 13:49

Axilis JavaScript School 

Održana besplatna Axilis JavaScript School radionica

Zainteresiranost mladih za ovakav oblik edukacije nadmašila je sva očekivanja.

Održana besplatna Axilis JavaScript School radionica

Polaznici druge po redu Axilis JavaScript School radionice svoje prvo predavanje su odslušali u subotu 11. ožujka.

16 polaznika dobilo je priliku sudjelovati na radionicama koje obuhvaćaju teoriju i praktični rad uz stručno mentorstvo. Uz savladana nova znanja i vještine, ekipa se zabavila i bolje upoznala te započela besplatnu dodatnu edukaciju programskog jezika JavaScript koja će trajati 5 subota.

Mnogi smatraju kako su dodatna stručna usavršavanja nepotrebna jer se radi o deficitarnom zanimanju programera, no zainteresiranost za ovakav oblik edukacije nadmašila je sva očekivanja. Ove godine na Axilis JavaScript School prijavilo se više od 350 osoba.

Prva radionica besplatne Axilis JavaScript School (2)

Prvi predavač Axilis JavaScript škole bio je Vedran Maršić, programer s dugogodišnjim iskustvom koji mlade polaznike radionica informatike pokušava uvesti u svijet programiranja na zanimljiv i zabavan način, odgađajući neugodan susret učenika s isprva nešto teže razumljivim programskim jezicima.

“S radionicama Axilis JavaScript škole spajam dvije ljubavi: programiranje i predavanje tako da to radim iz čistog gušta. Zanimljivi su mi mladi koji tek započinju svoje programerske karijere i imaju puno pitanja. Isto tako, jako mi je drago da su ambiciozni i da svoje slobodno vrijeme žele ‘potrošiti’ na još malo učenja”, rekao je Maršić.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam