Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.01.2017. 11:39

Imenovanje 

Novi CTO Iskon Interneta je Vedran Žitnjak

Novi CTO nastavit će osiguravati kvalitetnu isporuku usluga širokopojasnog pristupa internetu, IPTV-a i fiksne telefonije.

Novi CTO Iskon Interneta je Vedran Žitnjak

Inovativna rješenja iz Iskon Laba ključna za diferencijaciju Iskona na domaćem telekomunikacijskom tržištu također će biti u fokusu novog CTO-a Iskona. Vedran Žitnjak je menadžer sa 16-godišnjim iskustvom na vodećim pozicijama u tehnici u Iskonu, od čega devet na funkciji direktora Odjela za upravljanje, planiranje i nadzor mreže.
Na poziciju člana Uprave za tehniku Iskon Interneta je stigao nakon Borisa Drila koji je preuzeo funkciju člana Uprave i glavnog direktora za tehniku i informacijske tehnologije (CTIO) u Hrvatskom Telekomu.
Implementacija testiranih rješenja koja omogućuju još veće pristupne brzine te osiguranje kvalitetne IPTV usluge su srž poslovanja Iskon Interneta. Nove prilike se nalaze u tehnološkim rješenjima koja korisnicima omogućuju da svoju internetsku vezu iskoriste za ugodniji, sigurniji i bezbrižan život. To je fokus djelovanja Iskon Laba, koji je već predstavio Iskon.Smarthome rješenje za pametne domove. Uz daljnji razvoj te usluge i predstavljanje novih senzora, trenutno smo fokusirani na rješenje koje će promijeniti način na koji  odabiremo tj. konzumiramo televizijske sadržaje“, izjavio je Vedran Žitnjak nakon imenovanja.

Vezani sadržaji
Ključne riječi internet TV Iskon CTO
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam