Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.09.2017. 11:04

Promo članak 

Huawei P10 osvojio nagradu za najbolju kameru mobitela

Europsko udruženje EISA odabralo Huawei P10 kao pametni telefon s najboljom kamerom.

Huawei P10 osvojio nagradu za najbolju kameru mobitela

Europsko udruženje za sliku i zvuk (EISA), proglasilo je Huawei P10 telefonom s najboljom kamerom i dodijelilo mu nagradu „EISA Smartphone Camera 2017-2018“.

Huawei P10 dobio je i posebno priznanje za kameru nastalu u suradnji s brandom Leica. Zahvaljujući implementaciji značajki klasičnih fotoaparata u Huawei P10, korisnici imaju mogućnost izražavati svoju kreativnost kroz fotografije koje su jednako kvalitetne kao fotografije uslikane profesionalnim fotoaparatom. Tako se P10 odlikuje dvostrukom Leica kamerom 2.0 s dvostrukim stražnjim senzorom te prednjom Leica kamerom.

HUAWEI P10_EISA

Što se tiče performansi za bolju učinkovitost, zahvaljujući snažnom procesoru Kirin 960 i EMUI 5.1 sučelju, Huawei uređaji nude još bolje performanse i nekoliko značajki kao što je algoritam strojnog učenja koji uči korisničke navike i predviđa korištenje aplikacija te na taj način bolje raspoređuje i reciklira resurse sustava. Prvi korak koji napredni algoritam poduzima jest prikupljanje informacija o načinu na koji korisnik upotrebljava svoj uređaj, a zatim Huaweijeva Ultra Memory predviđa korištenje aplikacija te upravlja radnom memorijom. To rezultira bržim pokretanjem i manjim vremenom učitavanja najčešće korištenih aplikacija te izvrsnim rezultatima kod multitaskinga. EMUI 5.1 donosi i Huawei Ultra Response koji omogućuje korištenje aplikacija bez zastajkivanja.

HUAWEI WATCH 2_EISA

No, tu nije kraj priznanjima. Huawei Watch 2 također se istaknuo kao najbolji nosivi uređaj, osvojivši titulu „EISA Wearable Device 2017-2018“. Ovaj pametni sat omogućuje korisnicima da koriste sve funkcije i alate kako bi uvijek bili povezani, a pritom je jednostavan i lagan za nošenje. Nezavisna 4G povezivost, kao i podrška za Bluetooth i GPS, čine ga savršenim saveznikom za lakše provođenje svih vrsta fizičkih aktivnosti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam