Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.03.2015. 16:13

Glasina 

Započeo razvoj Samsung Galaxy S7 telefona

Prema ovoj informaciji, Samsung je već zatražio isporuke od 8 milijuna savitljivih ekrana mjesečno.

Započeo razvoj Samsung Galaxy S7 telefona

Samsung je tek nedavno lansirao svoja dva nova flagship telefona, Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, no južnokorejski medij etnews tvrdi da je prema informaciji od strane "pouzdanog izvora" unutar tvrtke, saznao da se u razvoju već nalazi idući model, odnosno Samsung Galaxy S7.

Ova informacija dolazi od izvora iz Samsungove A3 tvornice, specijalizirane za izradu savitljivih ekrana, u koju će Samsung Display uskoro investirati veliki novac za proširenje pogona, kako bi mogla isporučivati 8 milijuna ekrana mjesečno za Galaxy S7, koliko zahtijeva Samsung.

Novi flagship telefon bi trebao imati nekoliko većih tehnoloških poboljšanja, koja uključuju savitljivi OLED ekran od polimida (PI), umjesto staklene osnove, čime se dobiva na elastičnosti i savitljivosti. No rad s polimidom nije jednostavan, jer materijal ne reagira dobro s visokim temperaturama. Upravo to je (prema neimenovanom izvoru), glavni razlog zbog kojeg Samsung ulaže u A3 pogon, kako bi se pronašle proizvodne metode koje će ovo riješiti.

Dolje možete pogledati "neslužbeni" koncept Galaxy S7 telefona, kakav zamišljaju fanovi na portalu igalaxys7samsung.

 Očekuje se da će Samsung na MWC 2016. sajmu u Barceloni iduće godine lansirati tri modela S7 telefona, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, te savitljivi Galaxy S7. Mi ćemo se svakako naći tamo, pa ćete iz prve ruke saznati jesu li ove glasine bile točne.

Izvor: etnews

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam