Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.12.2017. 16:10

WhatsApp 

Veće ovlasti adminima WhatsApp grupa

Kreatori grupa moći će odlučiti tko može a tko ne slati grupne poruke.

Veće ovlasti adminima WhatsApp grupa

Analizom novih nadogradnji Google Play Beta programa za Android, WABetaInfo je otkrio nove značajke WhatsAppa koje se odnose na administriranje grupa.

Kada pokrenete novu grupu, osim što ćete samo vi imati administratorske ovlasti za njezino brisanje, dodavanje slike i naziva, moći ćete odlučiti i želite li da drugi sudionici imaju te ovlasti ili ne. 

Administratori će moći isključiti chat značajke kod sudionika grupe, pa neće svi moći slati grupne poruke, slike, video, GIFove, glasovne poruke, već samo oni kojima to admin dopusti.

Ukoliko admin tako odluči, neki od sudionika grupe (ili svi) moći će samo čitati poruke, ali ne i postati bilo što, čime se grupe dovode malo u red i omogućuju za korištenje u ulozi komunikacijskog alata za recimo poslovne namjene.

Pored toga admin će na raspolaganju imati i brzu Mute opciju (Mute until the group is no longer restricted), kojom će "utišati" sve sudionike osim sebe, no korisnici će moći zatražiti od njega dozvolu za postanje ako imaju nešto pametno za reći.

Valja naglasiti da su ovu značajku tražili sami korisnici WhatsAppa već duže vremena. Za sada nije poznato kada će nam stići na telefone kao nadogradnja aplikacije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam