Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.08.2017. 12:52

RED Hydrogen 

VIDEO: Prvi prototipi RED Hydrogen supertelefona

Poznati YouTuber prvi dobio čast isprobati RED Hydrogen telefon s hologramskim zaslonom.

VIDEO: Prvi prototipi RED Hydrogen supertelefona

Tvrtka RED koja proizvodi profesionalne digitalne kamere koje se koriste i u svemiru, podigla je puno prašine kada je prošli mjesec najavila svoj prvi pametni modularni telefon s 5,7-inčnim  "hologramskim zaslonom" RED Hydrogen, no osim jedne sličice nije otkrila nikakve detalje o njemu.

Za razliku od poznatih proizvođača poput Samsunga i Applea koji svoje telefone skrivaju do dana službenog predstavljanja, RED je prve prototipe telefona dao u ruke poznatom YouTuberu Marquesu Brownleeju, koji je napravio zanimljiv video koji možete pogledati ovdje.

Jedina stvar koju Brownee nije smio pokazati je hologramski zaslon koji se još nalazi u razvoju, no u videu možete pogledati njegov izraz lica kada je pogledao u njega. Brownlee kaže da je zaslon na kojem možete gledati 3D sliku bez korištenja 3D naočala vrlo impresivan, no jako je kvalitetan i u prikazu 2D slike.

Prilično zanimljivo djeluje i dizajn uređaja koji dolazi s kućištem od metala, na čijim rubovima se nalazi nazubljena površina koja YouTuberu ne smeta, no smatra da bi osobe s manjim rukama mogle imati problema s držanjem jer je telefon prilično širok.

Red Hydrogen 2

Sa stražnje strane uređaja možete vidjeti mrežu s brojnim pinovima koja služi za priključivanje raznih modularnih dodataka, među kojima će se naći i RED Digital Cinema kamera vrhunske kvalitete, a za očekivati je i 3D kameru koja će vam omogućiti snimanje 3D slike i objekata koje ćete pomoću softvera za obradu moći pretvarati u holograme.

Valja naglasiti da je Brownlee imao priliku isprobati samo 3 prototipa, što znači da bi finalni proizvod koji će biti predstavljen za nešto više od mjesec dana vjerojatno mogao izgledati malo drugačije, no poznato je da će se prodavati po cijeni od 1.195 dolara (oko 7.805 kuna)  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam