Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.02.2014. 09:42

Aero-Gear 

VIDEO: Pogledajte čvrstoću safirnog ekrana iPhonea 5 (6?)

Ovakav super izdržljivi ekran trebao bi se naći u novim iPhone 6 telefonima.

VIDEO: Pogledajte čvrstoću safirnog ekrana iPhonea 5 (6?)

Tvrtka Aero-Gear koja proizvodi izdržljive ekrane od safirnog kristala za pametne telefone, objavila je video kojim žele skrenuti pozornost na svoju tehnologiju.

Mada Apple surađuje na sličnoj tehnologiji safirnog stakla s tvrtkom GT Advanced Technology, odnosno bolje rečeno, s njima su prošle godine potpisali ugovor vrijedan 578 milijuna dolara za razvoj proizvodnih pogona, ovi ekrani koje demonstrira Aero-Gear, zorno prikazuju čvrstoću i otpornost stakla koakvo će se jednog dana naći u iPhoneu 6 (ukoliko su brojne dosadašnje glasine bile istinite).

Kako bi Aero-Gear prikazao svijetu (i Appleu) da je i sam u stanju proizvoditi takve ekrane, uzeo je jedan iPhone 5 na koji je postavio svoj safirni ekran i potom ga mrcvario velikim betonskim blokom (kvadrom). Kao što ćete moći vidjeti u videu dolje, iPhone je iz ove turture izašao neoštećen, pa nije teško zaključiti kako bi ovakvi ekrani mogli predstavljati veliki adut Appleu tijekom marketinške i prodajne kampanje iPhonea 6. Već vidimo prezentaciju na kojoj se Tim Cook iživljava na jadnom telefonu pomoću cigle, noža i turpije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam