Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.03.2017. 14:40

Pametni Švicarac 

VIDEO: Modularni smartwatch Tag Heuer Modular 45

Poznati proizvođač švicarskih satova lansirao gadget koji nudi 46 različitih modula za personalizaciju.

VIDEO: Modularni smartwatch Tag Heuer Modular 45

Svi znamo da kvalitetni švicarski satovi nisu jeftini, posebice ako dolaze s imenom branda Tag Heuer, pa ne čudi što ćete za najnoviji Tag Heuer Connected Modular 45 sat morati platiti najmanje 1.650 dolara.

Kao što mu ime govori, sat je modularan, što znači da vam se na izbor nudi 46 različitih opcija prilagodbe vlastitom stilu i potrebama. Na osnovu tih 46 dijelova moguće je složiti više od 400 različitih kombinacija uz koje će vaš sati biti vrlo unikatan.

Tag Heuer Modular 45 u konačnici može imati cijenu od 17.000 USD ovisno o tome što odaberete, a modularnost omogućuje odabir različitih boja, narukvica, kopči, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Odaberete li elektronički brojčanik, dobit ćete na satu ekran na kojem se prikazuje sučelje Android Wear 2.0. Sat uključuje Intelov procesor Z34XX, 1,39-inčni AMOLED ekran 400 x 400 piksela (287 ppi), integrirani GPS, 512 MB RAM-a te 4 GB interne memorije.

Uz aktivne Bluetooth 4.1, NFC i WiFi 802.11 b/g/n tehnologije, baterija sata od 410 mAh bi trebala izdržati jedan cijeli dan aktivnog načina korištenja (25 sati). Punjenje baterije traje oko sat i 50 minuta.

Sat se spaja na pametne Android ili iOS telefone putem aplikacije Connected, pomoću koje se mogu postavljati razni dizajni Tag Heuer satova, uploadati fotografije te kreirati osobni dizajni na početnom ekranu s točnim vremenom.

Sa satom se komunicira preko glasovnih komandi i dodirom po ekranu, a nudi vam Google Translate, mape i notifikacije koje stižu s uparenog pametnog telefona. Nadalje, tu je Google Fit koji prati aktivnosti vlasnika, a moguće je s Google Play Store trgovine preuzeti nove sadržaje i slušati glazbu preuzetu direktno na sat.

Vodootporan je do 50 metara dubine (uz podržan IP67 standard), a safirni stakleni pokrov debljine 2,5 mm štiti ekran od ogrebotina.

Izvor: Mobil.hr

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam