Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.09.2014. 10:01

Crash Test 

VIDEO: Čovjek razbijao sve generacije iPhoneova

Pogledajte je li ekran neke od generacija iPhoneova preživio pad i voli li iPhone 6 čekić.

VIDEO: Čovjek razbijao sve generacije iPhoneova

Vjerojatno ste često bili u prilici vidjeti reklame proizvođača pametnih telefona u kojima ističu njihovu izdržljivost, te se hvale kako su otporni na standardni "drop test", odnosno pad s visine od 1 metra (točnije 4 stope - 1,2 m) na betonsku površinu. Na žalost, to što oni kažu je često samo relativno točno, jer je velika razlika u tome jeste li ih bacili bočno ili direktno na ekran.

Ukrajinski korisnik YouTubea, Facebooka i Twittera, koji se skriva iza imena TechRax, od 2011. godine radi vlastite nezavisne crash testove u kojima umjesto nas baca pametne telefone raznih proizvođača na beton. Njemu je stoga izlazak novih iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona predstavljao idealnu priliku za testiranje svih generacija Appleovih pametnih telefona, od 2G pa sve do "šestice".

U videu dolje možete vidjeti kako su na njegovom "drop testu" prošli iPhone 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS, 3G i 2G, koje je na beton prvo bacao postrance, a potom direktno na ekran, te je u samo 3 dana od objave videa na YouTubeu prikupio više od 350.000 pogleda.

 Nakon toga, napravio je i test za "sladokusce" i najveće "prijatelje" Applea, u kojem je iPhone 6 "milovao" nožem, a potom i čekićem. Taj video je nakon 3 dana od objave pogledan više od 230.000 puta, pa vam je jasno da je čovjek od razbijanja iPhoneova napravio čitav mali online biznis. Nije nam poznato je li kampirao 2 dana ispred Appleovog dućana da bi se dočepao iPhonea 6 samo zato da bi ga razbio.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam