Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.12.2015. 10:50

Microsoft 

Testeri Windowsa 10 mogu osvojiti Surface Book

Svi koji su sudjelovali ili još sudjeluju u Windows Insider programu, mogu osvojiti prijenosnik vrijedan 13 tisuća kuna.

Testeri Windowsa 10 mogu osvojiti Surface Book

Ukoliko ste sudjelovali ili još uvijek sudjelujete u Windows Insider programu testiranja Windows 10  ili Windows 10 Mobile OS-a, sada možete doći u priliku osvajanja Surface Book laptopa, za što vam je potrebno samo nekoliko minuta kako biste ispunili Microsoftovu anketu u kojoj će vas Gabe Aul i ekipa ispitati o utiscima o razvoju Windowsa 10 i vašem sudjelovanju u programu.

U mailu poslanom sudionicima Windows Insider programa, Microsoft navodi koliko su mu važni njihovi izvještaji u bugovima i logovi grešaka, te žele saznati i poneki detalj o njima kao osobama i njihovim motivacijama za sudjelovanje u programu.

Kako bi sudionike Windows Insider programa dodatno motivirao za ispunjavanje ankete, Microsoft je odlučio da će jednog od sudionika nagraditi Surface Book prijenosnikom s Core i5 procesorom i 256 GB pohrane, vrijednog oko 1.899 dolara (13.176 kn).

Nagradna anketa traje do 22. prosinca ove godine, a sudjelovati mogu svi Windows Insideri širom svijeta, osim onih u Iranu, Kubi, Sjevernoj Koreji, Sudanu i Siriji. Vjerojatno vam je poznato da se u Windows Insider programu nalazi nekoliko milijuna ljudi pa se nemojte previše nadati, ali ne možete ništa ni izgubiti.

Za više informacija posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam