Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2014. 12:24

TP Vision 

Stižu Philips Smart TV-i s Androidom

TP Vision ove godine planira lansirati svoj prvi Philips TV s Android operativnim sustavom.

Stižu Philips Smart TV-i s Androidom

Tvrtka TP Vision koja je ekskluzivni korisnik licence Philips TV branda u Europi, Rusiji, Bliskom istoku, Brazilu, Argentini, Urugvaju, Paragvaju, te odabranim zemljama u azijsko-pacifičkoj regiji, najavila je kako tijekom ove godine planira lansirati svoj prvi Philips TV s Android OS-om.

Ideja TP Visiona je spojiti Philips Smart TV i Google Play Store aplikacije, kako bi se korisnicima ponudilo znatno više sadržaja nego što mogu ponuditi postojeći pametni televizori. Prvi televizor s Android OS-om će posjedovati četverojezgreni procesor, no osim toga za sada nisu objavljene kompletne tehničke karakteristike.

PhilipsTV

TP Vision navodi kako je ugradnja Androida u televizor dobrim dijelom ciljana na gamere, kojima će novi Philipsov TV omogućiti igranje najboljih naslova iz Google Playa, a uvođenjem Android OS-a, televizor će se približiti i pametnim telefonima i tabletima koji rade na Androidu, no istovremeno će posjedovati i mogućnost bezbrižnog povezivanja i dijeljenja sadržaja s uređajima koji podržavaju Apple iOS.

Za sada još nije poznato kada će se novi točno TV pojaviti na tržištu, kao ni cijena po kojoj će se prodavati. 

Izvor: TP Vision

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam