Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.08.2011. 15:05

Metascan 

Skenirajte datoteku s 19 antivirusa odjednom

Online antivirusni skeneri nisu nova stvar, no Metascan je jedini koji za to koristi čak 19 antivirusnih programa odjednom.

Skenirajte datoteku s 19 antivirusa odjednom

Ako ste ikada koristili neki online servis za skeniranje sumnjivih datoteka koje ste dobili na mail, ili na nekom DVD-u, poput recimo popularnog VirusTotala, sada možete probati Metascan, novo rješenje koje će vam ponuditi istovremeno skeniranje pomoću čak 19 antivirusnih programa koje simultano koristi.

Nakon što odete na ovaj link, kliknite na Browse i pronađite datoteku na svom disku koju želite skenirati i kliknite Scan. Nakon toga će datoteka biti poslana Metascanu na provjeru i vrlo brzo ćete dobiti rezultate.

Vidjevši ovo, baš smo pomislili kako bi bilo zgodno kada bi postojao neki softver koji bi na ovaj način mogao uvezati više antivirusnih programa u jedan i koji bismo mogli koristiti za nadzor sigurnosti čitavog računala.

Naravno, teško je očekivati da će se to tako brzo pojaviti (ako se ikada i pojavi), jer bi trebalo prvo napraviti dogovor s proizvođačima antivirusa, no u međuvremenu će vam dobro poslužiti i Metascan.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam