Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.04.2017. 13:00

Galaxy S8 

Samsung Galaxy S8 može pokretati Windowse 10

Novi Samsungovi flagshipovi S8 i S8+ dovoljno su jaki za pokretanje Microsofotovog OS-a.

Samsung Galaxy S8 može pokretati Windowse 10

Kao što vam je vjerojatno već poznato, nove Samsungove flagship telefone Galaxy S8 i S8+ pokreće novi čipset Snapdragon 835, a Samsung je već najavio da će u drugoj polovici ove godine izdati uređaje (vjerojatno laptope) koji će raditi na Windows 10 OS-u. Kako bi to dokazao, Samsung je već demonstrirao rad Windowsa 10 na ARM čipovima pokretanjem Photoshopa na HP Elite X3 uređaju pogonjenom slabijim Snapdragon 820 čipsetom, što znači da ne postoji nikakva prepreka da se Windowsi zavrte i na nedavno izdanim Galaxy S8 i S8+ telefonima.

Teško je za očekivati da će Samsung doista instalirati Windowse na svoje telefone, no vjerujemo kako bi netko poput Qualcomma to mogao uskoro demonstrirati pomoću emulatora i Dex značajke koja omogućuje emulaciju desktopa na velikom zaslonu pri spajanju na dock, slično kao što funkcionira značajka Continuum za Windows telefone.

Koliko su novi Galaxy S8 i S8+ telefoni doista moćni možete pogledati u našem testu koji ćete pronaći u idućem broju časopisa Vidi br 254 koji izlazi 28. travnja 2017.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam