Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2018. 10:32

MWC 2018 

Report MWC Barcelona: Prvi dan

Pogledajte kako smo se stiskali s posjetiteljima prvog dana održavanja najvećeg sajma mobilne tehnologije.

Report MWC Barcelona: Prvi dan

Prvi dan Mobile World Congressa u Barceloni. Meni ujedno prvi dan na tom sajmu ikada. S obzirom na značaj ovog događaja u mobilnoj industriji, očekivala sam: velike gužve u prometu, velike gužve na ulazu, velike gužve na štandovima, velike gužve... Mislim da ste shvatili.

DSC_4805

 

Moram priznati da sam se ugodno iznenadila. Ne, sajam nije iznevjerio moja očekivanja. Stiskanje u redovima s Španjolcima, Britancima, Kinezima, Gaboncima i ostalim posjetiteljima/icama sajma iz svih dijelova svijeta je nezaobilazno.

DSC_4901

Međutim, baš kao i naizgled velik i kompleksan javni prijevoz u Barceloni, događaj i mjesto zbivanja su nevjerojatno dobro organizirani.

DSC_4823

 

Potrebno je kratko vrijeme navigiranja po kompleksu da čovjek shvatio gdje se koja dvorana nalazi, no sve je jako lijepo i jasno označeno. U najgorem slučaju, možete pitati organizatore, koji su raštrkani po cijelom sajmu, za direktne upute.

 

DSC_4838

Glavni događaj prvog dana sajma za mene je svakako bila Sonyjeva pressica, na kojoj je predstavljen novi par flagship mobitela. Inače, sva veća događanja i predstavljanja odvijala su se u subotu i nedjelju pa je Sony zapravo prvog dana "kasnio" za konkurencijom što se tiče datuma objave novosti.

DSC_4811

 

Unatoč velikoj gužvi, nakon konferencije mobitel se odmah mogao uzeti u ruke na jednom od krcatih štandova. MWC je ipak sajam zatvorenog tipa, za biznis i novinare, pa nije bilo kaotično kao na consumer sajmovima ove vrste.

DSC_4832

 

Jedino što je consumer sajmovima slično je veličina sajma i gustoća događaja.

DSC_4849

Ogroman prostor i aktivnosti na svakom većem štandu pobrinuli su se da trostruko ispunim svoju kvotu koraka za dan te dobrano izližem nove tenisice. Pa tko preživi sljedeći... Pisat će nastavak na ovom portalu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi sajam Barcelona MWC 2018
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam