Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.08.2011. 18:53

Microsoft 

Proširen Microsoftov program donacija za udruge

Microsoft je obnovio program Microsoft Software Donation, koji će neprofitnim organizacijama dodatno olakšati pristup modernoj tehnologiji.

Proširen Microsoftov program donacija za udruge

Između ostalih, udruge za zaštitu životinja mogu se prijaviti za besplatni softver

U okviru obnovljenog programa još će više neprofitnih organizacija moći zatražiti donaciju programske opreme. Bit će dostupno i više programskih proizvoda koje će moći zatražiti kada god im budu potrebni.

Program donacija programske opreme Microsoft provodi u više od 100 država svijeta. Od 1998. donirao je programsku opremu u vrijednosti većoj od 3,9 milijarde dolara, a svake godine preko donacija doseže više od 40 tisuća neprofitnih organizacija.

 Neprofitne organizacije mogu Microsoft zamoliti za donaciju preko mreže TechSoup Global Network u bilo kojem trenutku. Otklonjeno je prijašnje ograničenje na jedan zahtjev godišnje. 

Promjene programa Microsoft Software Donation uključuju:

1.Broj različitih programskih proizvoda koje je moguće zatražiti povećan je sa šest na deset. To neprofitnim organizacijama omogućuje da dobiju programsku opremu koja im je potrebna, kao što je Windows 7, Microsoft Office 2010 i Microsoft SharePoint 2010.

2.Za donaciju programske opreme odsad se mogu prijaviti tri dodatne kategorije neprofitnih organizacija, uključujući organizacije za medicinska istraživanja, privatne fondacije te udruge ljubitelja sporta i rekreacijske organizacije.

3.Program donacija uključuje novu ponudu Get Genuine, kojom se neprofitne organizacije mogu pobrinuti da se na njihovim postojećim osobnim računalima koristi prikladan Microsoftov operativni sustav. Na taj si način osiguravaju najnovije nadogradnje i sigurnosna poboljšanja.

4.Neprofitne organizacije mogu Microsoft zamoliti za donaciju preko mreže TechSoup Global Network u bilo kojem trenutku. Otklonjeno je prijašnje ograničenje na jedan zahtjev godišnje.

5.Neprofitne organizacije koje naručuju donacije putem mreže TechSoup Global Network sad mogu dobiti dobiti sve ključne informacije o donaciji na novoj internetskoj stranici Microsoft Donation Center. Tamo je dostupan pregled proteklih donacija i popis proizvoda koje je moguće zatražiti.

Microsoft u 35 država svijeta pri izvođenju programa donacija programske opreme surađuje s neprofitnom organizacijom TechSoup Global i njezinom globalnom mrežom. TechSoup neprofitnim organizacijama zaračunava nisku administrativnu naknadu namijenjenu financiranju programa te osiguravanju pomoći i znanja potrebnih za najbolju uporabu tehnologije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam